Restaurant Pizzerie Venetia Sighisoara - Restaurant

Despre noi | Restaurant & Pizzerie | Sala de nunti & Mese festive | Tur virtual | Focuri de artificii | Contact
Meniu Venetia
Focuri de artificii
Livrari la domiciliu
Galerie foto
Curs valutar BNR
2023-09-22
Euro 4.9675 Lei
USD 4.6709 Lei
Parteneri
Floraria Ikebana Sighisoara
PARTENER RECOMANDAT
Hoteluri Romania
   

Restaurant Venetia Sighisoara

       Restaurantul Venetia si-a creat un renume atat prin gama larga de preparate oferite cat si prin comfortul si eleganta ce il intregeste aducand in Sighisoara un Restaurant cu totul nou, cu totul special!

       Situat in Sighisoara pe strada Trandafirilor nr. 2A, Prin arhitectua si designul lui, Resta conferaurantul ofera o ambianta calma caracterizata prin stil si clasa.
Artei culinara, preparate din bucataria internationala: atat specialitati renumite cat si preparate traditionale romanesti si serviciile ireprosabile va ofera garantia unei mese reusite, dar si un bar elegant unde puteti servi o varietate larga de cocktailuri si bauturi fine in acordurile muzicii ambientale.
       Restaurantul are o capacitate de 100 de locuri fiind completat de 120 locuri pe terasa in aer liber, oferind in acelasi timp posibilitatea organizarii unor mese festive, receptii, precum si cocktailuri. Personalul cu o inalta calificare specialisti in arta ospitalitatii va vor sta la dispozitie incercand sa va creeze un cadru cat mai placut si sa va ofere o servire inalta, asa cum mereu ne-am obisnuit clientii.

      Restaurantul Venetia practica Bucataria Internationala servind o gama larga si bogata de preparate de la gustari calde, gustari reci, supe creme, pana la preparate de baza.

       Printre specialitatile Bucatariei noastre se numara: somon, crab, pastrav, cega, pastruga, icre negre si caviar.

       Nu ezitam sa ne indulcim oaspetii cu diferite deserturi cum ar fi Clatite sau Papanasii cu smantana si dulceata.

       Restaurantul nostru ofera de asemenea o gama larga de bauturi, Vinul Casei fiind servit in mai multe sortimente: Vinurile albe si rosii ale celor mai recunoscute podgorii din toate regiunile tarii pot fi degustate intr-o ambianta deosebita.

       Personalul cu o inalta calificare, rafinamentul restaurantului, ambianta placuta, serviciile ireprosabile,varietatea culinara, dar si colectia de vinuri reprezinta motivele pentru care nu ar trebui sa ratati oportunitatea de a ne vizita si de a va delecta din cele mai delicioase preparate.
  

Pizzerie Venetia Sighisoara

 
Telefon: 0265-777-033
Mobil: 0745-324-368
Despre noi | Restaurant & Pizzerie | Sala de nunti & Mese festive | Tur virtual | Focuri de artificii | Contact
Copyright 2009 Venetia. Toate drepturile rezervate. www.anpc.gov.ro StaHo Design